Oven-magnetron.nl

Bosch magnetron

Ben je op zoek naar de allerbeste Bosch magnetrons van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Bosch voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Bosch magnetron het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste bosch magnetron van 2024

1

Bosch CMA583MS0

2

Bosch CPA565GS0

Laatste update: 14 juni 2024

Beste bosch magnetron van 2024

1

Bosch CMA583MS0

2

Bosch CPA565GS0

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een Bosch combi of solo magnetron.
  • Bosch magnetrons behoren tot de beste die op de markt te vinden zijn.
  • De Bosch magnetrons met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste bosch magnetron is de Bosch CMA583MS0

Informatie over Bosch magnetrons

Bosch heeft een rijke historie met het vervaardigen van kwaliteitsproducten. De eerste productielijn werd al in 1886 geopend en inmiddels is het een geoliede machine waar ruim 400.000 mensen dagelijks met hart en ziel aan werken. Velen zullen Bosch vooral kennen van de sterke elektrische gereedschappen die ze produceren maar ook qua huishoudelijke apparatuur zitten de Duitsers absoluut niet stil.

Bijvoorbeeld de ovens en magnetrons van Bosch behoren tot de beste die op de markt te vinden zijn en dankzij de technologie van Home Connect kan je zelfs buitenshuis jouw gerecht tot in de perfectie bereiden.

Beste Bosch magnetrons

We hebben voor jou een selectie gemaakt van enkel en alleen de beste magnetrons die Bosch te bieden heeft. Op basis van een aantal punten rangschikken we ze vanaf de beste naar beneden. De beoordeling doen we op basis van functionaliteit, grootte, energiezuinigheid en natuurlijk prijs zodat je zeker weet dat ook jij voor jezelf de beste keuze kan maken!

Voordelen Nadelen
Inbouw
Topklasse bereidingskwaliteit
De Bosch CMA583MS0 is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Bosch CMA583MS0 heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 45,4 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,4 cm hoog.

Zet altijd een volledig gegaarde kip op tafel, dankzij de AutoPilot functie op de Bosch CMA583MS0 combimagnetron. Je kiest eenvoudig uit 15 automatische programma's voor groente-, vlees- en visgerechten. De magnetron stelt zelf de juiste bereidingswijze en tijd in, jij kiest alleen het juiste gerecht. Stel je liever zelf de juiste instellingen in? Maak een broccoli ovenschotel met de heteluchtfunctie of warm de restjes van gisteren op met de magnetronfunctie. Staat er vanavond pizza op het menu? Selecteer snel voorverwarmen en bak een pizza met de pizzastand. Door onderwarmte ontstaat er een knapperige bodem en korst.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Duur
Weinig inhoud
De Bosch CPA565GS0 is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Bosch CPA565GS0 heeft een netto inhoud van: 36 l. Deze combimagnetron is 45,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,5 cm hoog.

Met de Bosch CPA565GS0 verwarm, grill, ontdooi of stoom je jouw favoriete maaltijd. Stomen is een gezonde manier van koken, omdat je geen boter of olie gebruikt. Daarnaast blijven smaak, vitamines en structuur van je gerecht behouden. Deze combimagnetron heeft een inhoud van 36 liter en beschikt over 30 automatische programma's. Het enige wat jij hoeft te doen, is het juiste gerecht te selecteren en het in de combimagnetron te plaatsen. Het apparaat kiest dan automatisch de juiste tijdsduur en temperatuur. De katalytische achterwand vangt vuil op en verbrandt dit bij een temperatuur van 200 graden. Zo ben je minder tijd kwijt aan de schoonmaak van de binnenruimte.