Oven-magnetron.nl

Samsung magnetron

Ben je op zoek naar de allerbeste Samsung magnetrons van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Samsung voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Samsung magnetron het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste samsung magnetron van 2024

1

Samsung MC28H5015AK

2

Samsung MC32K7055CK/EN

3

Samsung MC28H5015AW Wit

4

Samsung MC35R8088CC/EN

5

Samsung MC28M6085KK/EN

Laatste update: 14 juni 2024

Beste samsung magnetron van 2024

1

Samsung MC28H5015AK

2

Samsung MC32K7055CK/EN

3

Samsung MC28H5015AW Wit

4

Samsung MC35R8088CC/EN

5

Samsung MC28M6085KK/EN

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een Samsung combi of solo magnetron.
  • Samsung is één van ’s werelds grootste producenten van elektrische apparaten.
  • De Samsung magnetrons met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste samsung magnetron is de Samsung MC28H5015AK

Informatie over Samsung magnetrons

Samsung is één van ’s werelds grootste producenten van elektrische apparaten. Het bedrijf is in 19038 opgericht in het Koreaanse Daegu alhoewel het hoofdkantoor inmiddels in de hoofdstad Seoul staat. Samsung specialiseert zich in de productie van een breed assortiment apparaten waaronder consumenten- en industrie-elektronica, geheugenchips en digitale media-apparaten.

Samsung is misschien wel één van de meest gekende technologische merken ter wereld en heeft maar liefst 20% van de export van Zuid-Korea in handen. En dan produceren ze ook nog zo ongeveer de beste huishoudelijke apparaten zoals magnetrons, ovens, vaatwassers en koelkasten!

Beste Samsung magnetrons

Wie graag handsfree kookt was voorheen vaak veroordeeld tot de oven. Dankzij de moderne technologieën van Samsung is de magnetron vandaag de dag meer dan enkel maar een opwarmer van kliekjes of veredelde popcornmachine. Maar wat nu de beste magnetrons van Samsung zijn? Dat lees je hieronder allemaal terug.

1

Beste samsung magnetron

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC28H5015AK is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC28H5015AK heeft een netto inhoud van: 28 l. Deze combimagnetron is 31 cm hoog, 51,7 cm breed en 31 cm hoog.

Maak eenvoudig heerlijke gerechten met de Samsung MC28H5015AK. De combimagnetron is met zijn 35 kookprogramma's een grote hulp in de keuken. Kies met een druk op de knop een programma en de magnetron doet de rest van het werk. Je geeft gerechten een knapperig korstje door de grillfunctie in te schakelen. En met de ovenfunctie warm je maaltijden op traditionele wijze op. Het draaiplateau is uit te schakelen. Dat is handig als je maaltijden in borden of schalen met een afwijkende vorm wilt opwarmen. De keramische binnenzijde van de Samsung MC28H5015AK is daarnaast bijzonder krasbestendig en met een enkele veeg schoon te maken.
2
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC32K7055CK/EN is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC32K7055CK/EN heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 30,9 cm hoog, 52,3 cm breed en 30,9 cm hoog.

De veelzijdige Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over de Slim Fry functie waarmee je met één theelepel olie een frietje of krokante snacks bereidt. De HotBlast functie combineert de magnetron- met de heteluchtfunctie en zorgt ervoor dat gerechten een extra warme luchtstroom vanaf boven toegediend krijgen. Dat bespaart jou tijd in de keuken. Naast Slim Fry en HotBlast heeft de combi magnetron 49 automatische programma's; jij geeft aan wat je wilt bereiden, waarna de magnetron automatisch de juiste functie kiest. Voor het bereiden van een gezonde maaltijd kies je de Healthy Cooking stand en zelfs voor het maken van yoghurt of deeg is er een speciale stand. Zo zet je dus elke dag in een mum van tijd een gevarieerde maaltijd op tafel.
3
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC28H5015AW Wit is een vrijstaand combimagnetron. Hij is wit en Samsung MC28H5015AW Wit heeft een netto inhoud van: 28 l. Deze combimagnetron is 31 cm hoog, 51,7 cm breed en 31 cm hoog.

Maak eenvoudig heerlijke gerechten met de Samsung MC28H5015AW in de kleur wit. De combimagnetron is met zijn 35 kookprogramma's een grote hulp in de keuken. Kies met een druk op de knop een programma en de magnetron doet de rest van het werk. Je geeft gerechten een knapperig korstje door de grillfunctie in te schakelen. En met de ovenfunctie warm je maaltijden op traditionele wijze op. Het draaiplateau is uit te schakelen, handig als je maaltijden in borden of schalen met een afwijkende vorm wilt opwarmen. De keramische binnenzijde is daarnaast bijzonder krasbestendig en met een enkele veeg schoon te maken.
4
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Topklasse bereidingskwaliteit
Weinig inhoud
De Samsung MC35R8088CC/EN is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC35R8088CC/EN heeft een netto inhoud van: 35 l. Deze combimagnetron is 40,8 cm hoog, 52,8 cm breed en 40,8 cm hoog.

Je haalt krokante friet en knapperige rozemarijnkip uit de vrijstaande Samsung MC35R8088CC/EN combi magnetron, dankzij de crispfunctie. En met de Slim Fry doe je dit ook nog eens op een gezonde manier. Je maaltijd droogt aan de binnenkant niet uit met de PowerGrill Duo. Heb je trek in lasagne? Schakel dan het draaibare plateau uit, zodat je schaal niet tegen de randen aanbotst. Handig: je eten is snel warm dankzij de HotBlast. Een grote ventilator blaast hierdoor veel warmte richting jouw eten. Na afloop maak je deze combimagnetron eenvoudig schoon. De keramische binnenkant zorgt er namelijk voor dat vetvlekken en gesmolten kaas niet aan de binnenkant blijven hechten.
5
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC455TERBBB/EN is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC455TERBBB/EN heeft een netto inhoud van: 45 l. Deze combimagnetron is 35 cm hoog, 60 cm breed en 35 cm hoog.

De Samsung MC455TERBBB/EN is een ruime combimagnetron met een inhoud van 45 liter. Zo maak jij naast afbakbroodjes ook een grote broccoliquiche. Weet je niet precies wat de juiste instelling is voor jouw gerecht? Gebruik dan één van de 15 automatische programma¿s. De SmartSensor meet de vochtigheid van je gerecht en kiest het juiste vermogen of ovenfunctie en bepaalt de bereidingstijd. Zo droogt jouw kip niet uit en blijven je groentes vers en knapperig. Zet de Fermentation Mode aan wanneer je brood bakt of zelf yoghurt maakt. De magnetron houdt hier een gelijkmatige, lauwwarme temperatuur aan, zodat het gistproces sneller gaat.