Oven-magnetron.nl

Inventum magnetron

Tests, reviews, de beste koop en informatie over de beste Inventum magnetrons van nu.

Beste inventum magnetron van 2024

1

Inventum MN325CS

2

Inventum IMC6132F

3

Inventum IMC6132FZWA

4

Inventum MN297CB

5

Inventum MN237CB

Laatste update: 20 april 2024

Beste inventum magnetron van 2024

1

Inventum MN325CS

2

Inventum IMC6132F

3

Inventum IMC6132FZWA

4

Inventum MN297CB

5

Inventum MN237CB

Laatste update: 20 april 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een Inventum combi of solo magnetron.
  • Inventum is al ruim 110 jaar gespecialiseerd in het maken van huishoudelijke artikelen.
  • De Inventum magnetrons met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste inventum magnetron is de Inventum MN325CS

Informatie over Inventum magnetrons

Een jonge ingenieur met een voorliefde voor elektronische huishoudartikelen richtte in het jaar 1908 te Bilthoven de kleine werkplaats op die bekend stond als “Onvo”. In 1915 veranderde hij de naam tot de klassieker “Inventum” die we vandaag nog steeds als Nederlands bekendste huishoudmerk kennen. Uiteindelijk is Inventum groot geworden met het fabriceren van airco’s en met name waterboilers.

Toch heeft het bedrijf haar eigen liefde voor huishoudelijke apparaten nooit los kunnen laten. En anno 2021 maakt Inventum de naam meer dan ooit waar, zeker op het gebied van duurzaamheid zonder de technologische vooruitgang uit het oog te verliezen.

Beste Inventum magnetrons

Inventum is al ruim 110 jaar gespecialiseerd in het maken van huishoudelijke artikelen. Zo hebben ze ook een rijke historie in het maken van magnetrons die zoals je van Inventum mag verwachten vaak als beste in reviews naar voren komen. Maar wat zijn dan de beste magnetrons die je van Inventum zelf kan vinden? Hieronder vind je ze allemaal terug.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum MN325CS is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Inventum MN325CS heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 31,5 cm hoog, 52 cm breed en 31,5 cm hoog.

De Inventum MN325CS helpt jou in de keuken. Van ambachtelijk bereide ovenschotel tot kant-en-klaarmaaltijd, in deze combimagnetron wordt het warm en gaar. Ook gevogelte of een rollade bak je mooi goudbruin aan het meegeleverde draaispit. Op 1 van de 10 automatische kookprogramma's is er altijd wel een geschikte stand voor jouw gerecht. Naast de magnetronfunctie zit er ook een ovenstand, grillstand en ontdooifunctie op. Sommige functies zijn ook tegelijkertijd te gebruiken zodat je gerecht niet alleen wordt verwarmd, maar ook een knapperige korst krijgt. De ingebouwde kookwekker laat je weten wanneer jouw hap klaar is.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum IMC6132F is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Inventum IMC6132F heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 46 cm hoog, 59,5 cm breed en 46 cm hoog.

De Inventum IMC6132F is een inbouw combimagnetron waarmee je snel opwarmt, bakt en grilt. De magnetron heeft 10 automatische programma's, waarmee met één druk op de knop de magnetron zelf de juiste instelling kiest op basis van je gerecht. Zo droogt je cake niet uit en verbrandt je ovenschotel niet aan de buitenkant terwijl hij aan de binnenkant nog rauw is. Zet de grillfunctie aan om groente te grillen en ook jouw lasagne krijgt zo een lekker krokant korstje. Dankzij de pizzastand maak je je geen zorgen over de smaak en bodem van je favoriete pizza margherita of pepperoni.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum IMC6132FZWA is een inbouw combimagnetron. Hij is zwart en Inventum IMC6132FZWA heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 46 cm hoog, 59,5 cm breed en 46 cm hoog.

De Inventum IMC6132FZWA is een inbouw combimagnetron waarmee je snel opwarmt, bakt en grilt. De magnetron heeft 10 automatische programma's, waarmee met één druk op de knop de magnetron zelf de juiste instelling kiest op basis van je gerecht. Zo droogt je cake niet uit en verbrandt je ovenschotel niet aan de buitenkant terwijl hij aan de binnenkant nog rauw is. Zet de grillfunctie aan om groente te grillen en ook jouw lasagne krijgt zo een lekker krokant korstje. Dankzij de pizzastand maak je je geen zorgen over de smaak en bodem van je favoriete pizza margherita of pepperoni.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum MN297CB is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Inventum MN297CB heeft een netto inhoud van: 29 l. Deze combimagnetron is 30 cm hoog, 52,3 cm breed en 30 cm hoog.

Je bakt je favoriete pizza salami krokant af in de Inventum MN297CB. Deze vrijstaande combi magnetron heeft namelijk een pizzastand, waarmee je pizza knapperig smaakt. Je warmt ook de restjes pasta van gisteren op. Ben je aan het koken, maar is de kip nog bevroren? Dan ontdooi je deze gemakkelijk en snel met de ontdooistand. Met de 10 automatische kookprogramma's vind je gemakkelijk de juiste instellingen voor je recept met vlees, vis of pasta. Wanneer het programma klaar is, zie je met de binnenverlichting of de kaas goed gesmolten is.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum MN237CB is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Inventum MN237CB heeft een netto inhoud van: 23 l. Deze combimagnetron is 28 cm hoog, 46,1 cm breed en 28 cm hoog.

In de Inventum MN237CB bak je jouw favoriete pizza mozzarella pesto krokant af. Gebruik hiervoor de pizzastand op deze vrijstaande combi magnetron. Met de andere standen ontdooi je soep uit de vriezer of warm je de restjes noodles van gisteren op. Heb je een gerecht, maar weet je niet welke instellingen je nodig hebt? Met de 8 automatische kookprogramma's bereid je gemakkelijk vlees, vis of pasta. Zo komt jouw gnocchi ovenschotel gaar uit de magnetron. Met de binnenverlichting zie je of de kaaslaag op je lasagne goed gesmolten is.