Oven-magnetron.nl

Camping magnetron

Een camping magnetron heeft een wattage van maximaal 1380 watt. Dit is perfect voor op een camping want in de meeste gevallen is namelijk maar een aansluiting mogelijk tot 6 ampère. Bekijk hieronder de beste camping wasmachines van 2024!

Beste camping magnetron van 2024

1

Inventum MN325CS

2

Sharp R922STWE

3

ETNA A2132HRVS

4

Inventum IMC6132F

5

Inventum IMC6132FZWA

Laatste update: 20 april 2024

Beste camping magnetron van 2024

1

Inventum MN325CS

2

Sharp R922STWE

3

ETNA A2132HRVS

4

Inventum IMC6132F

5

Inventum IMC6132FZWA

Laatste update: 20 april 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Een magnetron met maximaal 1380 watt is geschikt voor op de camping.
  • Een camping magnetron is een ideale snelle kooktool.
  • Let ook op: kwaliteit, duurzaamheid, programma's, compactheid, inhoud en budget.
  • De beste camping magnetron is de Inventum MN325CS

Wat is een camping magnetron

De meeste kampeerders hebben er ooit al eens mee te maken gehad. Je bent aan het genieten van een heerlijke dag op de camping. Je bent aan het wegdromen over van alles en nog wat en dan schiet het je te binnen. Het vlees moet nog ontdooid worden! Helaas is het op veel campings niet mogelijk om een magnetron te gebruiken omdat deze simpelweg te krachtig zijn. Gelukkig is de toekomst nu en is bijna overal wel een oplossing voor. De camping magnetron!

De camping magnetron is de ideale kooktool voor iedereen die graag op de camping zit maar ook graag eens iets anders eet dan voor de zoveelste keer hamburgers en worsten van de BBQ. De camping magnetron is in feite niets anders dan een mini magnetron die op een vermogen zo laag kan werken dat deze ook probleemloos op de camping zijn werk kan uitvoeren zonder dat direct alle stoppen doorslaan. Bonen of soep opwarmen, vlees ontdooien, aardappelen of groenten koken, het kan allemaal weer.

Ondanks dat het een camping magnetron genoemd wordt is deze in nog veel meer situaties uitstekend bruikbaar. Sterker nog, er zijn zelfs speciale pluggen te koop waarmee je de camping magnetron kan aansluiten op de sigarettenaansteker van de auto. Hiermee kan je zelfs onderweg of op de parking genieten van een snelle hap. Let op dat je een magnetron koopt met maximaal 1380 watt, dit is de maximale hoeveelheid wattage die gebruikt kan worden op de camping.

Beste camping magnetron van 2024

Ben je op zoek naar een magnetron die je op de camping kan gebruiken maar weet je niet waar te beginnen? Dan heb je nu geluk. Wij hebben namelijk de beste camping magnetrons uitgezocht en behandelen ze hieronder allemaal voor jou. Dit op basis van prijs, functies, grootte en wattage. Dit zijn de beste camping magnetrons die je vandaag de dag kan vinden.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Basisklasse bereidingskwaliteit
De ETNA A2132HRVS is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en ETNA A2132HRVS heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 46 cm hoog, 59,5 cm breed en 46 cm hoog.

Met de ETNA A2132HRVS haal je krachtpatser van een combimagnetron in huis. Met de magnetronfunctie van 1000 watt warm je extra snel een kop soep op. Daarbij werkt de ovenstand met turbo hetelucht en kan er een oventemperatuur van 230 graden Celsius worden bereikt. Hierdoor bak je in deze ETNA gemakkelijk een taart of een ovengerecht. Gebruik de grillfunctie voor een extra knapperig kaaskorstje op je pizza. Weet je niet helemaal zeker welke instellingen je moet gebruiken voor het perfecte resultaat? Dan gebruik je één van de vooraf ingestelde automatische kookprogramma's.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum MN325CS is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Inventum MN325CS heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 31,5 cm hoog, 52 cm breed en 31,5 cm hoog.

De Inventum MN325CS helpt jou in de keuken. Van ambachtelijk bereide ovenschotel tot kant-en-klaarmaaltijd, in deze combimagnetron wordt het warm en gaar. Ook gevogelte of een rollade bak je mooi goudbruin aan het meegeleverde draaispit. Op 1 van de 10 automatische kookprogramma's is er altijd wel een geschikte stand voor jouw gerecht. Naast de magnetronfunctie zit er ook een ovenstand, grillstand en ontdooifunctie op. Sommige functies zijn ook tegelijkertijd te gebruiken zodat je gerecht niet alleen wordt verwarmd, maar ook een knapperige korst krijgt. De ingebouwde kookwekker laat je weten wanneer jouw hap klaar is.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Sharp R922STWE is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Sharp R922STWE heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 31,5 cm hoog, 51,9 cm breed en 31,5 cm hoog.

De Sharp R922STWE beschikt over een magnetron-, oven- en grillfunctie voor het bereiden van elke maaltijd. Zo warm je niet alleen eenvoudig een soepje op met 1 van de 5 vermogensstanden, maar bak je ook een taart of bereid je een ovenschotel. Door de combinatiestand van de oven met de grillfunctie krijgt je lasagne ook nog eens een knapperig laagje kaas. Om het koken nog wat eenvoudiger te maken, heb je keus uit 10 automatische programma's. Hiermee hoef je alleen aan te geven wat je bereidt zodat de instellingen automatisch worden bepaald. Aan het ontdooien van etenswaren is ook gedacht; wanneer je hamburgers diepgevroren uit de vriezer komen, kunnen ze dankzij de ontdooistand toch nog op tijd de pan in.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum IMC6132F is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Inventum IMC6132F heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 46 cm hoog, 59,5 cm breed en 46 cm hoog.

De Inventum IMC6132F is een inbouw combimagnetron waarmee je snel opwarmt, bakt en grilt. De magnetron heeft 10 automatische programma's, waarmee met één druk op de knop de magnetron zelf de juiste instelling kiest op basis van je gerecht. Zo droogt je cake niet uit en verbrandt je ovenschotel niet aan de buitenkant terwijl hij aan de binnenkant nog rauw is. Zet de grillfunctie aan om groente te grillen en ook jouw lasagne krijgt zo een lekker krokant korstje. Dankzij de pizzastand maak je je geen zorgen over de smaak en bodem van je favoriete pizza margherita of pepperoni.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Inventum IMC6132FZWA is een inbouw combimagnetron. Hij is zwart en Inventum IMC6132FZWA heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 46 cm hoog, 59,5 cm breed en 46 cm hoog.

De Inventum IMC6132FZWA is een inbouw combimagnetron waarmee je snel opwarmt, bakt en grilt. De magnetron heeft 10 automatische programma's, waarmee met één druk op de knop de magnetron zelf de juiste instelling kiest op basis van je gerecht. Zo droogt je cake niet uit en verbrandt je ovenschotel niet aan de buitenkant terwijl hij aan de binnenkant nog rauw is. Zet de grillfunctie aan om groente te grillen en ook jouw lasagne krijgt zo een lekker krokant korstje. Dankzij de pizzastand maak je je geen zorgen over de smaak en bodem van je favoriete pizza margherita of pepperoni.

Camping magnetron kopen: waar let je op

Net als bij iedere aankoop die je doet kunnen er wat haken en ogen aanzitten wanneer je op zoek bent naar een camping magnetron. Maar wanneer je de volgende eigenschappen in je achterhoofd houdt bij het uitzoeken van een camping magnetron dan mag je er zeker van zijn dat je op de juiste weg bent en met een goede magnetron weer naar huis maar vooral ook op stap gaat.

Kwaliteit en duurzaamheid

Over het algemeen zal de kwaliteit van het product natuurlijk het eerste zijn waar je naar kijkt. Zorg er in ieder geval voor dat het materiaal niet van de laagste kwaliteit is. Dat de glazen deur stevig is en er sowieso ook een draaiplaat van glas aanwezig is.

Programma’s

Alhoewel het geen absolute noodzaak is omdat je zelf met het juiste wattage en de juiste tijd ook veel kan regelen, is het wel zo prettig wanneer een enkele druk op de knop al het werk voor je doet. Dan kan jij je weer bezighouden met de echt belangrijke dingen van het campingleven.

Compactheid

Aangezien je met een camping magnetron vaak op stap bent heb je natuurlijk het liefst dat deze zo min mogelijk ruimte inneemt. Niet enkel in de caravan of voortent maar ook tijdens het transport in de auto en de opslagruimte thuis

Inhoud

In tegenstelling tot de compactheid van het apparaat wil je de inhoud natuurlijk juist zo groot mogelijk hebben. Tegenstrijdig, dus het verschil zal hem vooral zitten in de gebruikte materialen en vooral hoe compact de elektronica van het apparaat is. Wat inhoud betreft is groter altijd beter!

Budget

Het budget is altijd een belangrijke factor om in het oog te houden. Bekijk de specificaties van verschillende modellen en kies degene die het best bij jouw portemonnee en wensen past. Onthoud dat het nooit nodig is om voor bijzondere functies te betalen die je normaal gesproken toch nooit zal gebruiken!

Wattage

Een camping magnetron geeft altijd een lager vermogen dan de normale magnetrons. Daarentegen wil je niet vast zitten aan een apparaat waar je net met pijn en moeite een zak popcorn kan bereiden. Dus de 500 watt moet in ieder geval gehaald kunnen worden