Oven-magnetron.nl

Siemens magnetron

Ben je op zoek naar de allerbeste Siemens magnetrons van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Siemens voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Siemens magnetron het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste siemens magnetron van 2024

1

Siemens CP565AGS0

2

Siemens CM585AGS0

Laatste update: 14 juni 2024

Beste siemens magnetron van 2024

1

Siemens CP565AGS0

2

Siemens CM585AGS0

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een Siemens combi of solo magnetron.
  • Siemens is het grootste technische bedrijf van Europal
  • De Siemens magnetron met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste siemens magnetron is de Siemens CP565AGS0

Informatie over Siemens magnetrons

Siemens is het grootste technische bedrijf van Europa en werd in 1847 al opgericht door Werner von Siemens en Johann Halske. De Duitse multinational is actief in de industrie, energie, gezondheidszorg en infrastructuur maar is ook op het gebied van huishoudelijke apparaten een grote naam.

Het enorme bedrijf heeft wereldwijd rond de 400.000 werknemers en heeft ongeveer 10% van de omzet te danken aan huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, ovens, drogers en magnetrons.

Beste Siemens magnetrons

Siemens staat bekend om hun brede assortiment en er zijn honderden verschillende magnetrons waaruit je kan kiezen. Om de keuze iets gemakkelijker te maken hebben wij voor jou de beste magnetrons geselecteerd. We beoordelen ze op inhoud, kracht, gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk ook de prijs.

1

Beste siemens magnetron

Voordelen Nadelen
Inbouw
Topklasse bereidingskwaliteit
Volwaardige stoomfunctie
Duur
Weinig inhoud
De Siemens CP565AGS0 is een inbouw combimagnetron. Hij is zwart en Siemens CP565AGS0 heeft een netto inhoud van: 36 l. Deze combimagnetron is 45,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,5 cm hoog.

Met de Siemens CP565AGS0 heb jij alle mogelijke bereidingssystemen samengevoegd in één apparaat. Of je even snel iets wilt ontdooien of opwarmen, een taart gaat bakken voor je verjaardag of een gezonde stoommaaltijd wilt klaarmaken: het is allemaal mogelijk. Deze inbouw magnetron heeft een eigen ingebouwd stoomreservoir waarmee je deeg, groentes en vlees gaar stoomt. Naast deze functies beschikt het apparaat ook over diverse grillfuncties en de mogelijkheid om verschillende bereidingssystemen te combineren. En dit doet de magnetron met een vermogen van 1000 watt ook nog eens razendsnel. Zo zet jij binnen een mum van tijd de meest uiteenlopende gerechten op tafel.
2
Voordelen Nadelen
Inbouw
De Siemens CM585AGS0 is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Siemens CM585AGS0 heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 45,4 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,4 cm hoog.

Door de oven- en grillfunctie van de Siemens CM585AGS0 bereid je op verschillende manieren je gerechten. Zo gril je zelf paprika's of geef je jouw witlof met ham en kaas een krokant laagje in deze combi magnetron. Weet je niet precies welke stand je moet kiezen? Gebruik dan 1 van de 15 automatische programma's. Door de ruime inhoud van 44 liter past er ook een grote ovenschaal of hele kip in. Omdat de oven geen draaiplateau heeft, wordt je gerecht gelijkmatig gaar. Zo voorkom je rauwe stukken in je quiche. Wanneer je geen zin hebt in koken, gebruik je de magnetronfunctie. Dankzij snel voorverwarmen zet jij binnen een paar minuten jouw gerecht in de combi magnetron.