Oven-magnetron.nl

Whirlpool magnetron

Ben je op zoek naar de allerbeste Whirlpool magnetrons van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Whirlpool voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Whirlpool magnetron het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste whirlpool magnetron van 2024

1

Whirlpool MCP 349/1 BL

2

Whirlpool AMW 9607/IX

3

Whirlpool MWP 338 SX

4

Whirlpool AMW 799 IX

5

Whirlpool W7 MW461 NB

Laatste update: 14 juni 2024

Beste whirlpool magnetron van 2024

1

Whirlpool MCP 349/1 BL

2

Whirlpool AMW 9607/IX

3

Whirlpool MWP 338 SX

4

Whirlpool AMW 799 IX

5

Whirlpool W7 MW461 NB

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een Whirlpool combi of solo magnetron.
  • Whirlpool is één van de grootste Amerikaanse namen op het gebied van huishoudapparaten.
  • De Whirlpool ovens met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste whirlpool magnetron is de Whirlpool MCP 349/1 BL

Informatie over Whirlpool magnetrons

Whirlpool is een Amerikaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten en is vooral groot geworden met de verkoop van wasmachines, vaatwassers, kookplaten, en magnetrons. Whirlpool is één van de grootste Amerikaanse namen op het gebied van huishoudapparaten en kent een lange historie die teruggaat tot de oprichting in 1911.

Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in de Verenigde Staten en inmiddels heeft Whirlpool ongeveer 100.000 medewerkers die samen goed zijn voor een omzet van rond de 20 miljard euro. Er kleeft een stukje Nederlandse geschiedenis aan Whirlpool, veel van de producten zijn namelijk een doorontwikkeling van de witgoed-apparaten van Philips, welke Whirlpool in 1991 overgenomen heeft.

Beste Whirlpool magnetrons

Whirlpool is vooral in de Verenigde Staten een grote naam op het gebied van magnetrons. En dat is niet enkel maar uit patriottisch oogpunt. De magnetrons van Whirlpool behoren namelijk tot de beste ter wereld. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe magnetron loont het daarom zeker om eens een kijkje te nemen naar het assortiment van Whirlpool. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Volwaardige stoomfunctie
Weinig inhoud
De Whirlpool MCP 349/1 BL is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Whirlpool MCP 349/1 BL heeft een netto inhoud van: 25 l. Deze combimagnetron is 30,1 cm hoog, 52 cm breed en 30,1 cm hoog.

Behalve opwarmen en bakken kun je met de Whirlpool MCP 349/1 BL ook nog op een gezonde manier frituren. Met de CrispFry functie maak je krokante ovenfrietjes of gepaneerde vis klaar zonder olie door de heteluchtfunctie te gebruiken samen met de grill. Het draaiplateau van de magnetron is uit te schakelen zodat er ook vierkante en rechthoekige schalen in passen. De combi magnetron is 25 liter groot en heeft een vermogen van 800 watt. Hiermee is hij geschikt om een groot bord met eten op te warmen. Ben je vergeten je eten op tijd uit de vriezer te halen? Gebruik de ontdooifunctie en je eten is binnen enkele minuten op kamertemperatuur en klaar om te bakken of koken.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Whirlpool MWP 338 SX is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Whirlpool MWP 338 SX heeft een netto inhoud van: 33 l. Deze combimagnetron is 37,3 cm hoog, 49 cm breed en 37,3 cm hoog.

Met de Whirpool MWP 338 SX bak én ontdooi je gerechten extra snel. Door de turbo heteluchtfunctie is jouw aardappel-preischotel in een mum van tijd klaar. Dit komt door de ventilator die achter het verwarmingselement zit. Hierdoor verspreidt de hete lucht extra goed. Wil je restjes of een kant-en-klaar maaltijd opwarmen? Kies dan voor Jet defrost. Binnen enkele minuten is je eten warm. Met de Crisp of Crispfry functie bak jij ovenfriet knapperig. Selecteer de functie en leg de patat op de meegeleverde crispschaal. Je serveert geen slappe frieten of pizza's met een zachte bodem. De magnetron verwarmt met 3D microgolven. De microgolven bereiken je gerecht niet door 1, maar door 3 openingen, zodat hij gelijktmatig opwarmt.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Weinig inhoud
De Whirlpool AMW 9607/IX is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Whirlpool AMW 9607/IX heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 45,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,5 cm hoog.

Met de crispfunctie van de Whirlpool AMW 9607/IX bereid je knapperige ovenfrietjes, pizza of een heerlijke taartbodem. Deze speciale crispfunctie zorgt er namelijk voor dat de warmte gelijkmatig verspreid. Dit komt door een combinatie van magnetronstralen en de grillfunctie die de speciale cripsschaal verwarmen. Zo is je gerecht aan alle kanten even gaar en knapperig. Met een formaat van 40 liter is de magnetron ook geschikt voor de bereiding van grotere gerechten. Geen idee welke instellingen je nodig hebt? Wanneer je het type gerecht en het gewicht invoert, kies de magnetron automatisch de juiste bereidingstijd- en temperatuur.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Whirlpool AMW 799 IX is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Whirlpool AMW 799 IX heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 46,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 46,5 cm hoog.

In de Whirlpool AMW 799 IX inbouw magnetron bereid je dankzij de crispfunctie een quiche lorraine of een pizza margarita met een knapperige bodem. Hoe? Je legt de quiche of de pizza op de crispplaat. Selecteer de crispfunctie en de magnetron gebruikt 3 verschillende warmtebronnen: de microgolven voor opwarming, de grill voor een knapperige bovenkant en de hete crispplaat die de bodem krokant maakt. De magnetron heeft 4 inschuifhoogtes en een heteluchtfunctie. Hierdoor bak je meerdere gerechten tegelijk. De heteluchtfunctie is los te gebruiken en in combinatie met de magnetron. Combineer de hete lucht en de magnetronfunctie om snel je lasagne op tafel te zetten. De crispplaat krijg je meegeleverd en is eenvoudig schoon te maken door de speciale coating.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Weinig inhoud
De Whirlpool W7 MW461 NB is een inbouw combimagnetron. Hij is zwart en Whirlpool W7 MW461 NB heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 45,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,5 cm hoog.

Je stoomt je groente op de bakplaat in de Whirlpool W7 MW461 NB inbouw combimagnetron. Hiermee behoud je smaken en voedingsstoffen. Heb je een dag trek in iets ongezonds? Dan bak je pizza's, lasagnes of ovenfriet knapperig af met de crispfunctie. Dankzij de Crispfry functie gebruik je weinig of zelfs geen olie. Zodra het gerecht in de combimagnetron staat, sluit de deur soepel door de SoftClose scharnieren. Zo voorkom je dat je de deur dichtslaat. Door de JetDefrost ontdooi je bevroren soep of hamburgers snel en gelijkmatig. Haal je sneetjes brood uit de vriezer? Gebruik dan de Bread Defrost functie. Dankzij de inhoud van 40 liter maak je gemakkelijk kip of gehaktbrood uit de oven.