Beste Whirlpool magnetron

Tests, reviews, de beste koop en informatie over de beste Whirlpool magnetrons van nu.
hero beste magnetron mobiel

Informatie over Whirlpool magnetrons

Whirlpool is een Amerikaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten en is vooral groot geworden met de verkoop van wasmachines, vaatwassers, kookplaten, en magnetrons. Whirlpool is één van de grootste Amerikaanse namen op het gebied van huishoudapparaten en kent een lange historie die teruggaat tot de oprichting in 1911.

Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in de Verenigde Staten en inmiddels heeft Whirlpool ongeveer 100.000 medewerkers die samen goed zijn voor een omzet van rond de 20 miljard euro. Er kleeft een stukje Nederlandse geschiedenis aan Whirlpool, veel van de producten zijn namelijk een doorontwikkeling van de witgoed-apparaten van Philips, welke Whirlpool in 1991 overgenomen heeft.

Beste Whirlpool magnetrons

Whirlpool is vooral in de Verenigde Staten een grote naam op het gebied van magnetrons. En dat is niet enkel maar uit patriottisch oogpunt. De magnetrons van Whirlpool behoren namelijk tot de beste ter wereld. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe magnetron loont het daarom zeker om eens een kijkje te nemen naar het assortiment van Whirlpool. Wij hebben de beste voor jou uitgezocht.

vrijstaande magnetron