Oven-magnetron.nl

Sharp magnetron

Ben je op zoek naar de allerbeste Sharp magnetrons van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Sharp voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Sharp magnetron het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste sharp magnetron van 2024

1

Sharp R-971 INW

2

Sharp R-971 STW

3

Sharp R-961 INW

4

Sharp R922STWE

5

Sharp R843INW

Laatste update: 20 april 2024

Beste sharp magnetron van 2024

1

Sharp R-971 INW

2

Sharp R-971 STW

3

Sharp R-961 INW

4

Sharp R922STWE

5

Sharp R843INW

Laatste update: 20 april 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies voor een Sharp combi of solo magnetron.
  • De Sharp magnetrons zijn beoordeeld op basis van programma’s, inhoud, prijs en duurzaamheid.
  • De Sharp magnetrons met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste sharp magnetron is de Sharp R-971 INW

Informatie over Sharp magnetrons

Sharp is een in 1912 opgericht Japans bedrijf dat zich voornamelijk richt op de consumentenelektronica. De naam is afkomstig van één van de uitvindingen van de oprichter, een soort potlood dat altijd scherp blijft. Sharp is misschien niet één van de bekendste elektronicanamen ter wereld maar vergis je absoluut niet in de historie en de kwaliteit van de producten.

Sharp was bijvoorbeeld de eerste in Japan die televisies op de markt gebracht heeft en is bijvoorbeeld uitvinder van de eerste kleurenkopieermachine. Hedendaags kennen de meeste mensen Sharp van de televisies, digitale media-apparaten maar door hun voorliefde van elektronica zijn ze ook een grote naam in de wereld van magnetrons.

Beste Sharp magnetrons

Japan staat bekend om de technologie en Sharp is dan direct één van de grootste innovatieve namen. Daarom is het niet gek dat een aantal van de beste magnetrons ter wereld gemaakt worden door Sharp. Wij zetten de beste voor jou op een rij, beoordeeld op basis van programma’s, inhoud, prijs en duurzaamheid.

Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Sharp R-971 INW is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Sharp R-971 INW heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 36,8 cm hoog, 55 cm breed en 36,8 cm hoog.

Met de Sharp R-971 INW combimagnetron zijn jouw restjes nooit koud vanbinnen en verbrand aan de rand. Dankzij inverter technologie warmt je gerecht gelijkmatig op door met constante microgolven te verwarmen in plaats van met tijdelijk veel en dan minder. Ook warmt je eten sneller op en verliest het minder vocht. Wanneer je zeker wil zijn van een malse, niet uitgedroogde maaltijd selecteer je sensorkoken. Sensoren meten tijdens het opwarmen de vochtigheid en passen de instellingen hierop aan. De magnetron is met een inhoud van 40 liter zeer ruim. Er past een grote ovenschaal lasagne in. Omdat hij meerdere inschuifhoogtes heeft, bak je ook op meerdere niveaus tegelijk. Bak naast je lasagne wat afbakbroden af, voor een volledige maaltijd.
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Sharp R-971 STW is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Sharp R-971 STW heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 36,8 cm hoog, 55 cm breed en 36,8 cm hoog.

Met de Sharp R-971 STW haal je een ruime en gebruiksvriendelijke combimagnetron in huis. Naast de magnetronfunctie beschik je ook over een grill- en ovenfunctie. Handig; want met een inhoud van 40 liter bereid je zo een hele kip of grote ovenschotel. Dankzij de invertertechniek warmen je gerechten zeer gelijkmatig op. Verder heeft de Sharp vochtigheidssensoren. Deze meten het vochtpercentage van de maaltijd en passen automatisch hierop het programma aan. Dat bespaart niet alleen tijd, zo voorkom je ook dat je eten uitdroogt en behoud je beter de smaakstoffen.
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Sharp R-961 INW is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Sharp R-961 INW heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 36,8 cm hoog, 55 cm breed en 36,8 cm hoog.

Met de Sharp R-961 INW combimagnetron drogen je maaltijden niet uit. De vochtsensor meet tijdens een sensorprogramma het vochtpercentage en past de bereiding hierop aan. Kies uit één van de 24 automatische programma's en de magnetron stelt zelf de juiste bereidingswijze en -tijd in. Jij selecteert alleen het type gerecht en het gewicht. De magnetron heeft een ruime inhoud van 40 liter en 2 inschuifhoogtes. Met de heteluchtfunctie bak je dus op meerdere niveaus tegelijkertijd. Maak een grote ovenschaal met verse lasagne en stokbroden voor erbij. Rennen er bij jou thuis kinderen rond? Vergrendel de magnetron eenvoudig met de kinderbeveiliging, zodat ze hem niet per ongeluk stoppen of starten.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
Basisklasse bereidingskwaliteit
De Sharp R922STWE is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zilver en Sharp R922STWE heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 31,5 cm hoog, 51,9 cm breed en 31,5 cm hoog.

De Sharp R922STWE beschikt over een magnetron-, oven- en grillfunctie voor het bereiden van elke maaltijd. Zo warm je niet alleen eenvoudig een soepje op met 1 van de 5 vermogensstanden, maar bak je ook een taart of bereid je een ovenschotel. Door de combinatiestand van de oven met de grillfunctie krijgt je lasagne ook nog eens een knapperig laagje kaas. Om het koken nog wat eenvoudiger te maken, heb je keus uit 10 automatische programma's. Hiermee hoef je alleen aan te geven wat je bereidt zodat de instellingen automatisch worden bepaald. Aan het ontdooien van etenswaren is ook gedacht; wanneer je hamburgers diepgevroren uit de vriezer komen, kunnen ze dankzij de ontdooistand toch nog op tijd de pan in.
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Sharp R-941BKW is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Sharp R-941BKW heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze combimagnetron is 36,8 cm hoog, 55 cm breed en 36,8 cm hoog.

De Sharp R-941 BKW heeft een vermogen van 1050 watt waardoor je maaltijd snel opwarmt. En dankzij de inverter technologie warm je jouw bakje curry van gisteren gelijkmatig op. De magnetron heeft een diameter van 36,2 centimeter. Hierdoor heb je genoeg ruimte op het draaiplateau voor een grote schaal lasagne. Met de bovenwarmte, flexibele ovenruimte, grill en heteluchtfunctie heb je veel vrijheid bij het bereiden van maaltijden. De magnetron heeft 2 inschuifhoogtes, zodat je 2 pizza's tegelijkertijd afbakt. En door de speciale pizzastand krijgt je pizza een lekkere krokante bodem.