Oven-magnetron.nl

AEG oven

Ben je op zoek naar de allerbeste AEG ovens van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van AEG voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke AEG oven het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste aeg oven van 2024

1

AEG BES33101ZM

2

AEG BPS335061M SurroundCook

3

AEG MSB2547D-M

4

AEG BEB351010M

5

AEG KME565060M CombiQuick

Laatste update: 14 juni 2024

Beste aeg oven van 2024

1

AEG BES33101ZM

2

AEG BPS335061M SurroundCook

3

AEG MSB2547D-M

4

AEG BEB351010M

5

AEG KME565060M CombiQuick

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies tussen een vrijstaande en inbouw AEG oven.
  • AEG staat voor innovatie en technologische ontwikkeling in een esthetisch verantwoord jasje.
  • De AEG ovens met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste aeg oven is de AEG BES33101ZM

Informatie over AEG ovens

Het in 1883 opgerichte AEG is al vele jaren een begrip in Nederland. De naam van het Duitse kwaliteitsmerk staat voor Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft wat zoveel betekent als ‘Algemene Elektriciteitsmaatschappij. Dit algemene blijkt uit de vele producten die ze in het verleden gemaakt hebben en ook vandaag de dag nog produceren, tot aan locomotieven aan toe.

Nu kennen we AEG vooral nog om de hoogwaardige witgoederen die zich qua prijs net onder bijvoorbeeld Miele bevinden. Dit betekent daarentegen niet dat AEG van mindere kwaliteit is: AEG staat voor innovatie en technologische ontwikkeling in een esthetisch verantwoord jasje!

Beste AEG ovens

De laatste jaren richt AEG zich meer en meer op de keukenmarkt waar ze met mooi gevormde producten een steeds hoger marktaandeel voor zich weten te winnen. Inmiddels hebben ze ook een groot aantal ovens in hun assortiment en we zetten speciaal voor jou de beste op een rij:

Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De AEG BES33101ZM is een inbouw solo oven. Hij is zilver, zwart en AEG BES33101ZM heeft een netto inhoud van: 72 l. Deze solo oven is 58 cm hoog, 59 cm breed en 58 cm hoog.

De AEG BES33101ZM is geschikt voor echte bakliefhebbers die vaak grote hoeveelheden koekjes of taarten bakken. Deze inbouw oven heeft namelijk een extra grote binnenruimte en een meegeleverde bakplaat die 20% groter is dan een reguliere bakplaat. Daarnaast heeft de oven 5 inschuifhoogtes zodat je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk klaar maakt. De hetelucht verspreidt zich gelijkmatig door de oven, zodat je zeker weet dat je baksels gaar uit de oven komen. Ook voor het bereiden van pizza's is deze oven geschikt. De pizzastand zorgt namelijk voor een knapperige korst en krokante bodem.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Topklasse bereidingskwaliteit
Zelfreinigend
Basisklasse gebruiksgemak
De AEG BPS335061M SurroundCook is een inbouw solo oven. Hij is zilver en AEG BPS335061M SurroundCook heeft een netto inhoud van: 72 l. Deze solo oven is 59,4 cm hoog, 59,4 cm breed en 59,4 cm hoog.

Met de AEG BPS335061M SurroundCook inbouw oven bak je grote hoeveelheden koekjes, taarten en ovenschotels. De oven heeft een ruime inhoud van 70 liter en 5 inschuifhoogtes. De heteluchtoven verspreidt met een ventilator hetelucht door de gehele oven. Zo wordt de appeltaart bovenin net zo gaar als de 2 bakplaten met koekjes onderin. Heb je trek in een pizza? Gebruik dan de pizzastand. Hiermee krijgt je pizza een knapperige korst en een krokante bodem. De pyrolysefunctie verwarmt de oven op een hoge temperatuur. Zo verbrandt al het vuil en vet en veeg je alleen de as uit de oven aan het einde van het programma.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Basisklasse bereidingskwaliteit
De AEG MSB2547D-M is een inbouw solo magnetron. Hij is zilver en AEG MSB2547D-M heeft een netto inhoud van: . Deze solo magnetron is 38,8 cm hoog, 59,5 cm breed en 38,8 cm hoog.

De AEG MSB2547D-M magnetron heeft ook een grill. Handig, want hierdoor warm je een restje lasagne niet alleen op, je geeft het ook weer een knapperig laagje. Zo smaakt je restje net zo lekker als de dag ervoor. Op het ovenrooster is een boterham in enkele seconden ontdooit, maar ook een kipfilet breng je terug op kamertemperatuur dankzij de verschillende ontdooistanden. De rvs binnenkant van de AEG magnetron is gemakkelijk te reinigen, dus zelfs wanneer je een ongelukje hebt tijdens het opwarmen van pastasaus is er geen man overboord.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi stoomoven
Grote inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De AEG BEB351010M is een inbouw combi stoomoven. Hij is zilver en AEG BEB351010M heeft een netto inhoud van: 71 l. Deze combi stoomoven is 59 cm hoog, 59 cm breed en 59 cm hoog.

De AEG BPB331020M is met een inhoud van 71 liter en is geschikt voor het klaarmaken van grotere of meerdere gerechten. Je kunt meerdere ovenschalen in de oven kwijt, dankzij de 5 inschuifhoogten. De hete lucht circuleert gelijkmatig door de ovenruimte. Het maakt dus niet uit op welke plek je je ovenschaal zet.Met de PlusSteam knop voeg je stoom toe aan het bakproces. Hierdoor blijft de binnenkant van bijvoorbeeld brood af lasagne zacht en smeuïg, en de buitenkant knapperig.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi oven
Weinig inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De AEG KME565060M CombiQuick is een inbouw combi oven. Hij is zilver en AEG KME565060M CombiQuick heeft een netto inhoud van: 43 l. Deze combi oven is 45,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,5 cm hoog.

Met de AEG KME565060M CombiQuick heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van eten. Kies 1 van de 14 automatische programma's en de oven selecteert de juiste instellingen voor jouw gerecht. In de magnetron warm je een kant-en-klare lasagne op en met de heteluchtfunctie bak je huisgemaakte muffins. Versnel het proces door de hetelucht- en magnetronfunctie te combineren. Zet de grillfunctie aan, zodat de kaaslaag op je ovenschotel extra knapperig wordt. Liggen er kruimels en gesmolten kaas op de bodem van de oven? De binnenkant van de oven heeft een coating, waardoor je deze gemakkelijker schoonmaakt.