Oven-magnetron.nl

Bosch oven

Ben je op zoek naar de allerbeste Bosch ovens van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Bosch voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Bosch oven het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste bosch oven van 2024

1

Bosch HBA534BS0

2

Bosch CMG636BS2

3

Bosch HBA533BS1

4

Bosch CMA583MS0

5

Bosch CSG636BS3

Laatste update: 24 juli 2024

Beste bosch oven van 2024

1

Bosch HBA534BS0

2

Bosch CMG636BS2

3

Bosch HBA533BS1

4

Bosch CMA583MS0

5

Bosch CSG636BS3

Laatste update: 24 juli 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies tussen een vrijstaande en inbouw Bosch oven.
  • Bosch ovens zijn er in vele groottes en stijlen en zijn allemaal voorzien van innovatieve technologie.
  • De Bosch ovens met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste bosch oven is de Bosch HBA534BS0

Informatie over Bosch ovens

Het miljardenbedrijf Bosch is een Duitse gigant in de technologische wereld. Bosch is in 1886 opgericht en richtte zich met name op de automobieltechniek. Inmiddels kennen we Bosch als een zeer gerenommeerd merk dat al tientallen jaren kwaliteit biedt. Van de automobieltechniek en bouwtechnologie tot elektrische gereedschappen, veiligheidssystemen en huishoudelijke apparaten aan toe.

Alhoewel automobieltechniek nog steeds hun belangrijkste vakgebied is, is men al ruim 60 jaar bekend met de degelijkheid van Bosch op huishoudelijk gebied. Hierbij zijn ze vooral gekend om, hoe kan het ook anders, om hun krachtige en loepzuivere techniek.

Beste Bosch ovens

Ovens van Bosch zijn beschikbaar in vele groottes en stijlen en zijn allemaal voorzien van innovatieve technologie die jou helpen het lekkerste eten te bereiden. Hieronder vind je een overzicht van de beste ovens die Bosch te bieden heeft, getest op functionaliteiten, oveninhoud, energiezuinigheid en hoe goed temperatuur verdeeld wordt.

Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De Bosch HBA534BS0 is een inbouw solo oven. Hij is zilver en Bosch HBA534BS0 heeft een netto inhoud van: 71 l. Deze solo oven is 59,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 59,5 cm hoog.

Bereid met 3D hetelucht meerdere gerechten tegelijk in de Bosch HBA534BS0. Op 3 niveaus verspreidt de warmte gelijkmatig, zodat alle 3 de gerechten goed garen. De oven heeft 7 verwarmingsmogelijkheden, waaronder gelijktijdige boven- en onderwarmte en een pizzastand. Met gelijktijdige boven- en onderwarmte bak je taarten en gebak. Met de pizzastand bereid je een pizza met een knapperige korst en bodem. De achterwand is katalytisch, wat inhoudt dat hij vet en vuil absorbeert en dit bij een temperatuur van 200 graden Celsius verbrandt. Je hoeft de achterwand dus niet te reiningen.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De Bosch HBA533BS1 is een inbouw solo oven. Hij is zilver en Bosch HBA533BS1 heeft een netto inhoud van: 71 l. Deze solo oven is 59,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 59,5 cm hoog.

Je bereidt gemakkelijk het hoofdgerecht en dessert tegelijkertijd in de Bosch HBA533BS1 inbouw solo oven. Dankzij de 3D lucht verspreidt de oven de warme lucht, zodat je gerecht van alle kanten goed gaart. Zo zet je in één keer een heerlijk diner op tafel. Met een inhoud van 71 liter heb je genoeg ruimte voor een grote schaal kip of kalkoen. Wil je een krokante kaaslaag op je lasagne? Gebruik dan de grillfunctie. Je hebt binnen een mum van tijd de inbouw oven weer schoon. Met de katalytische functie verbandt de oven het vet op de wanden boven de 200 graden Celsius. Je hoeft daarna alleen nog een doek langs de bodem, de deur en het rooster te halen. Dat scheelt jou weer tijd en onderhoud.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi oven
Duur
Weinig inhoud
De Bosch CMG636BS2 is een inbouw combi oven. Hij is zilver en Bosch CMG636BS2 heeft een netto inhoud van: 45 l. Deze combi oven is 45,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,5 cm hoog.

Bakken, braden, grillen en verwarmen: de Bosch CMG636BS2 doet het allemaal. Deze combi oven beschikt naast de ovenfuncties ook over magnetron- en grillfuncties en is voorzien van een braadslede. Zo heb jij meer dan 12 bereidingssystemen tot je beschikking om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Weet je niet zeker welke instellingen jouw gerecht nodig heeft? De combi oven beschikt ook over assist, waarmee hij de bereidingsinstellingen en tijdsduur voor jouw gerecht automatisch berekent en instelt. Hierdoor gebruikt de oven op het einde van het bakproces bijvoorbeeld de grillfunctie, voor een knapperige korst op je lasagne. Omdat de oven over katalytische wanden beschikt die vuil opnemen en verbranden, krijg je de oven na gebruik zo weer schoon.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Topklasse bereidingskwaliteit
De Bosch CMA583MS0 is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en Bosch CMA583MS0 heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 45,4 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,4 cm hoog.

Zet altijd een volledig gegaarde kip op tafel, dankzij de AutoPilot functie op de Bosch CMA583MS0 combimagnetron. Je kiest eenvoudig uit 15 automatische programma's voor groente-, vlees- en visgerechten. De magnetron stelt zelf de juiste bereidingswijze en tijd in, jij kiest alleen het juiste gerecht. Stel je liever zelf de juiste instellingen in? Maak een broccoli ovenschotel met de heteluchtfunctie of warm de restjes van gisteren op met de magnetronfunctie. Staat er vanavond pizza op het menu? Selecteer snel voorverwarmen en bak een pizza met de pizzastand. Door onderwarmte ontstaat er een knapperige bodem en korst.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi stoomoven
Volwaardige stoomfunctie
Duur
Weinig inhoud
De Bosch CSG636BS3 is een inbouw combi stoomoven. Hij is zilver en Bosch CSG636BS3 heeft een netto inhoud van: 47 l. Deze combi stoomoven is 45,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 45,5 cm hoog.

De Bosch CSG636BS3 is een bakoven met stoomfunctie. Je stelt zelf in hoe krachtig de stoomtoevoeging moet zijn. Zo maak je eenvoudig broodjes met een knapperige korst en een zachte binnenkant. Naast de stoomfunctie beschikt de oven over nog 12 andere verwarmingssystemen waaronder hetelucht, boven- en onderwarmte en een grill. Weet je niet zeker welke instellingen je nodig hebt? Als jij aangeeft wat je wil bereiden, selecteert de oven automatisch de juiste temperatuur en tijdsduur. Dankzij de katalytische achterwand, vangt het apparaat vuil op en verbrandt dit bij 200 graden. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan het reinigen van de binnenruimte.