Oven-magnetron.nl

Siemens oven

Ben je op zoek naar de allerbeste Siemens ovens van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Siemens voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Siemens oven het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste siemens oven van 2024

1

Siemens CM676GBS1

2

Siemens CM676G0S6

3

Siemens HB634GBS1

4

Siemens HM636GNS1

5

Siemens HB675GBS1

Laatste update: 14 juni 2024

Beste siemens oven van 2024

1

Siemens CM676GBS1

2

Siemens CM676G0S6

3

Siemens HB634GBS1

4

Siemens HM636GNS1

5

Siemens HB675GBS1

Laatste update: 14 juni 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies tussen een vrijstaande en inbouw Siemens oven.
  • Siemens is één van de grootste oudste conglomeraten ter wereld
  • De Siemens ovens met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste siemens oven is de Siemens CM676GBS1

Informatie over Siemens ovens

Siemens is met bijna 400.000 werknemers en een omzet van bijna 90 miljard euro één van de grootste oudste conglomeraten ter wereld. Door de oprichting in 1947 is het ook één van de oudste bedrijven ter wereld, van dezelfde wereld die Siemens sindsdien op veel vlakken veroverd heeft.

Hoewel ze het grootst zijn in de energievoorziening kent de wereld Siemens vooral van hun hoogwaardige huishoudapparatuur die vaak een genot voor het oog zijn. Wanneer technologie design ontmoet mag je er bijna al zeker van zijn dat het simpele maar tijdloze logo van Siemens daarop voorzien is.

Beste Siemens ovens

Met ovens van Siemens kies je niet alleen voor een stijlvol product maar ook voor een oven waarbij je zeker mag zijn dat er keer op keer weer een heerlijke maaltijd uit tevoorschijn komt. Toch kan het nog lastig kiezen zijn welke exact in huis te halen. Om dit wat gemakkelijker te maken vind je hier een overzicht van de beste ovens die Siemens te bieden heeft.

1

Beste siemens oven

Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi oven
Topklasse gebruiksgemak
Topklasse bereidingskwaliteit
Zelfreinigend
Duur
Weinig inhoud
De Siemens CM676GBS1 is een inbouw combi oven. Hij is zwart en Siemens CM676GBS1 heeft een netto inhoud van: 45 l. Deze combi oven is 45,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,5 cm hoog.

Het is soms best puzzelen om de goede bereiding voor jouw gerecht te vinden. Gelukkig is het instellen van de Siemens CM676GBS1 heel gemakkelijk. Geef aan wat je wilt maken en de oven weet welk systeem er nodig is. Hij maakt een keuze uit bereiden met hetelucht, bovenwarmte, onderwarmte of de oven gebruikt een combinatie van al deze functies. Houd je liever precies grootmoeders recept aan om die perfecte appeltaart te bakken? Stel dan alles gewoon zelf in. Het schoonmaken van de oven is dankzij de pyrolysefunctie erg eenvoudig. Vuil wordt omgezet in as zodat je alleen de as uit de oven hoeft te vegen.
2
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi oven
Topklasse gebruiksgemak
Topklasse bereidingskwaliteit
Zelfreinigend
Duur
Weinig inhoud
De Siemens CM676G0S6 is een inbouw combi oven. Hij is zilver, zwart en Siemens CM676G0S6 heeft een netto inhoud van: 45 l. Deze combi oven is 45,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,5 cm hoog.

Wanneer jij na je werk in de trein naar huis zit, zet je de Siemens CM676G0S6 alvast aan. Deze combi oven werkt met Home Connect; een app waarmee je de oven bedient als je niet thuis bent. Bij thuiskomst, kun je dus direct aan tafel. Welk bereidingssysteem je nodig hebt, stel je heel gemakkelijk in door aan te geven welk gerecht er in de oven staat. Jij hoeft je dus niet druk te maken over welke temperatuurstand en bereidingswijze er nodig zijn. Na het bakken, braden en grillen is de oven zo weer schoon. De pyrolysefunctie verwarmt de oven tot 480 graden zodat al het vuil verbrandt en je alleen de as uit de oven hoeft te vegen.
3
Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De Siemens HB634GBS1 is een inbouw solo oven. Hij is zwart en Siemens HB634GBS1 heeft een netto inhoud van: 71 l. Deze solo oven is 59,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 59,5 cm hoog.

Met de Siemens HB634GBS1 haal je een ruime, veelzijdige inbouw oven in huis met 7 bereidingssystemen. Naast boven- en onderwarmte heb je ook beschikking tot een hetelucht en grillfunctie. Zo bereid je gemakkelijk grote of meerdere gerechten tegelijk of voorzie je je lasagne van een knapperig kaaskorstje. Met de 5 inschuifhoogtes heb je genoeg ruimte om het voor,- hoofd- én nagerecht tegelijkertijd klaar te maken. Ben je klaar met kokkerellen? De oven schakelt automatisch uit. Zo voorkom je dat je eten te lang bakt of de oven oververhit raakt. Ook je kinderen zijn veilig als jij aan het bakken bent: dankzij het koelfront en kinderbeveiliging blijft de oven koel aan de buitenkant en krijgt je kroost de deur niet open.
4
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi stoomoven
Grote inhoud
Topklasse gebruiksgemak
Topklasse bereidingskwaliteit
Volwaardige stoomfunctie
Duur
De Siemens HS658GXS7 is een inbouw combi stoomoven. Hij is zilver en Siemens HS658GXS7 heeft een netto inhoud van: 71 l. Deze combi stoomoven is 59,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 59,5 cm hoog.

Dankzij turbo hetelucht bak je gerechten op meerdere niveaus in de Siemens HS658GXS7. Je maakt zo in een handomdraai meerdere ovenschotels klaar. Dat is handig als er veel mensen blijven eten. Kies 1 van de 40 automatische programma's om de juiste instellingen voor jouw gerecht te gebruiken. Met de stoomfunctie bereid je zalm en asperges op een gezonde en lekkere manier. Gebruik stoominjecties om regelmatig stoom toe te voegen aan je maaltijd. Zo voorkom je dat je gerecht uitdroogt tijdens de bereiding. Je schuift de telescopische rails uit wanneer je een cake of taart uit de oven haalt. Op deze manier brand je jezelf niet aan de hete inbouw oven.
5
Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
De Siemens HB337A0S0 is een inbouw solo oven. Hij is zilver en Siemens HB337A0S0 heeft een netto inhoud van: 71 l. Deze solo oven is 59,5 cm hoog, 59,4 cm breed en 59,5 cm hoog.

Bereid met turbo hetelucht meerdere gerechten tegelijkertijd in de Siemens HB337A0S0. De solo oven verspreidt de hetelucht gelijkmatig, zodat je zeker weet dat je baksels gaar uit de oven komen. Na het bereiden van je eten schakelt de oven automatisch uit. Het is dus geen probleem als je de timer vergeet te zetten. Naast de diverse grill- en ovenfuncties heeft de solo oven ook een pizzastand. Zo krijgt jouw pizza een knapperige korst en krokante bodem. Dankzij snel voorverwarmen is de oven al binnen een paar minuten op temperatuur. Je plaats je lasagne dus zo in de oven.