Oven-magnetron.nl

Goedkope combi oven

De prijs van een combi oven ligt tussen de €600 en €2200 euro. Een goedkope oven kost minder dan €800 euro. Op zoek naar de beste goedkope ovens van 2024? Neem dan snel een kijkje hieronder!

Beste goedkope combi oven van 2024

1

Samsung MC28H5015AK

2

Samsung MC32K7055CK/EN

3

Samsung MC28H5015AW Wit

4

Inventum MN325CS

5

Whirlpool MCP 349/1 BL

Laatste update: 24 juli 2024

Beste goedkope combi oven van 2024

1

Samsung MC28H5015AK

2

Samsung MC32K7055CK/EN

3

Samsung MC28H5015AW Wit

4

Inventum MN325CS

5

Whirlpool MCP 349/1 BL

Laatste update: 24 juli 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Een combi oven is een magnetron en oven in één.
  • De prijs van een goedkope combi oven ligt onder de €800 euro.
  • Een goedkope combi oven heeft meestal minder functies.
  • De beste goedkope combi oven is de Samsung MC28H5015AK

Waarom een goedkope goedkope combi oven

Combi ovens en combi magnetrons geven je enorm veel mogelijkheden in de keuken. Met dit ene apparaat kun je bakken, grillen, opwarmen, braden, ontdooien en soms nog wel meer! Wij raden het 100% aan om zo’n heerlijk multifunctioneel apparaat in huis te halen. Natuurlijk begrijpen we ook dat de prijs een grote rol kan spelen bij het kopen van een combi magnetron. Daarom vind je op deze pagina alles over het kopen van een combimagnetron voor mensen met een budget.

Een goede combi magnetron- of oven is een must-have voor in iedere keuken. Je hebt alle functionaliteiten van een oven, gecombineerd met het gemak van een magnetron. Dit zorgt ervoor dat je maar één product aan hoeft te schaffen om te kunnen bakken, ontdooien en verwarmen. Vaak hebben combi magnetrons ook een grill en met sommige kun je zelfs stomen. Alles is mogelijk! Je gebruikt één apparaat voor verschillende doeleinden. De voordelen hiervan zijn dat het minder plek in beslag neemt én je geld bespaart!

Als tip willen je graag een aantal punten meegeven om op te letten bij het zoeken naar een goedkope combi magnetron. Uiteraard zijn combimagnetrons niet gratis. Ondanks dat je met een combi magnetron goedkoper uit bent dan met een oven en een magnetron, snappen we als geen ander dat de prijs wel degelijk een rol speelt als je op zoek bent naar een nieuwe goedkope combi magnetron. Misschien heb je net een nieuw huis gekocht, laat je je hele keuken verbouwen, of is je oude (combi) magnetron of oven kapot onverwachts gegaan… Wat je reden ook is, wij willen je graag laten weten dat er genoeg goedkope combimagnetrons verkrijgbaar zijn, die nog goed zijn ook! Met een goedkope combi magnetron kun je vaak dezelfde resultaten krijgen als met een duurder apparaat.

Plaatsing goedkope combi oven

Kijk allereerst naar de plek waar je hem wilt plaatsen. Dit bepaalt of je moet gaan kijken naar een inbouw- en vrijstaande combi magnetron. Wees je ervan bewust dat combi-ovens alleen als inbouw exemplaren beschikbaar zijn. Waar je je combi magnetron plaatst, bepaalt de grootte van het apparaat, zowel de hoogte, breedte en diepte, als de inhoud (aangeduid in liters). Vanzelfsprekend zijn magnetrons met een kleinere inhoud vaak goedkoper.

Bereidingen

Onze volgende dit is om goed na te denken over de soort gerechten die je wilt gaan maken en de functies die je daarbij nodig hebt. De mogelijkheden verschillen per combimagnetron. Je combimagnetron beschikt sowieso over een magnetron- en heteluchtfunctie. Daarbuiten kun je onder andere kiezen uit grill, pizzastand, bovenwarmte, onderwarmte en stoom. Besef je wel dat combi magnetrons met meer functies vaak wat duurder uitvallen.

Looks

Tenslotte, de look. Het oog wilt namelijk ook wat. Kies een combimagnetron die past bij de uitstraling van jouw keuken. Misschien is dat glanzend wit, maar het kan ook zilverkleurig (rvs) zijn of mooi, strak zwart. Een witte combimagnetron is over het algemeen goedkoper dan zwart of rvs.

Beste goedkope combi oven van 2024

Het vinden van een goede goedkope combimagnetron is niet makkelijk, maar wel mogelijk! Wat combimagnetrons betreft, wilt iedereen wat anders. Daarom is het het assortiment in de winkel en webshop ook zo enorm. Er zijn veel aspecten waar je op moet letten. Denk aan al die verschillende merken, de watt en hoeveel liter inhoud heb je nodig? Natuurlijk kan je de aanbiedingen in de gaten houden, maar dan ben je nog niet verzekerd van een goed apparaat. Aanbiedingen zijn leuk, maar je wilt geen gehaaste aankoop doen. Om die reden hebben wij de onderstaande lijst opgesteld met de beste goedkope combimagnetrons van dit jaar.

Om deze lijst samen te stellen, vergelijken we alle recente goedkope combimagnetrons- en ovens met elkaar op allerlei aspecten, zoals de functies, grootte, hoe snel ze zijn en natuurlijk de prijs-kwaliteitverhouding. We hebben ook naar de merken van deze combi magnetrons gekeken. Een A-merk is vaak iets duurder, en betekent niet direct dat ze van een betere kwaliteit zijn. Maar het kan wel een indicatie geven. Daarom vergelijken we altijd verschillende merken met elkaar. Zoek jij de beste goedkope combimagnetron? Bekijk dan de volgende selectie met producten.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC28H5015AK is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC28H5015AK heeft een netto inhoud van: 28 l. Deze combimagnetron is 31 cm hoog, 51,7 cm breed en 31 cm hoog.

Maak eenvoudig heerlijke gerechten met de Samsung MC28H5015AK. De combimagnetron is met zijn 35 kookprogramma's een grote hulp in de keuken. Kies met een druk op de knop een programma en de magnetron doet de rest van het werk. Je geeft gerechten een knapperig korstje door de grillfunctie in te schakelen. En met de ovenfunctie warm je maaltijden op traditionele wijze op. Het draaiplateau is uit te schakelen. Dat is handig als je maaltijden in borden of schalen met een afwijkende vorm wilt opwarmen. De keramische binnenzijde van de Samsung MC28H5015AK is daarnaast bijzonder krasbestendig en met een enkele veeg schoon te maken.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC32K7055CK/EN is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC32K7055CK/EN heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 30,9 cm hoog, 52,3 cm breed en 30,9 cm hoog.

De veelzijdige Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over de Slim Fry functie waarmee je met één theelepel olie een frietje of krokante snacks bereidt. De HotBlast functie combineert de magnetron- met de heteluchtfunctie en zorgt ervoor dat gerechten een extra warme luchtstroom vanaf boven toegediend krijgen. Dat bespaart jou tijd in de keuken. Naast Slim Fry en HotBlast heeft de combi magnetron 49 automatische programma's; jij geeft aan wat je wilt bereiden, waarna de magnetron automatisch de juiste functie kiest. Voor het bereiden van een gezonde maaltijd kies je de Healthy Cooking stand en zelfs voor het maken van yoghurt of deeg is er een speciale stand. Zo zet je dus elke dag in een mum van tijd een gevarieerde maaltijd op tafel.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Volwaardige stoomfunctie
Weinig inhoud
De Whirlpool MCP 349/1 BL is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Whirlpool MCP 349/1 BL heeft een netto inhoud van: 25 l. Deze combimagnetron is 30,1 cm hoog, 52 cm breed en 30,1 cm hoog.

Behalve opwarmen en bakken kun je met de Whirlpool MCP 349/1 BL ook nog op een gezonde manier frituren. Met de CrispFry functie maak je krokante ovenfrietjes of gepaneerde vis klaar zonder olie door de heteluchtfunctie te gebruiken samen met de grill. Het draaiplateau van de magnetron is uit te schakelen zodat er ook vierkante en rechthoekige schalen in passen. De combi magnetron is 25 liter groot en heeft een vermogen van 800 watt. Hiermee is hij geschikt om een groot bord met eten op te warmen. Ben je vergeten je eten op tijd uit de vriezer te halen? Gebruik de ontdooifunctie en je eten is binnen enkele minuten op kamertemperatuur en klaar om te bakken of koken.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Inbouw
Basisklasse bereidingskwaliteit
De ETNA A2132HRVS is een inbouw combimagnetron. Hij is zilver en ETNA A2132HRVS heeft een netto inhoud van: . Deze combimagnetron is 46 cm hoog, 59,5 cm breed en 46 cm hoog.

Met de ETNA A2132HRVS haal je krachtpatser van een combimagnetron in huis. Met de magnetronfunctie van 1000 watt warm je extra snel een kop soep op. Daarbij werkt de ovenstand met turbo hetelucht en kan er een oventemperatuur van 230 graden Celsius worden bereikt. Hierdoor bak je in deze ETNA gemakkelijk een taart of een ovengerecht. Gebruik de grillfunctie voor een extra knapperig kaaskorstje op je pizza. Weet je niet helemaal zeker welke instellingen je moet gebruiken voor het perfecte resultaat? Dan gebruik je één van de vooraf ingestelde automatische kookprogramma's.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC28H5015AW Wit is een vrijstaand combimagnetron. Hij is wit en Samsung MC28H5015AW Wit heeft een netto inhoud van: 28 l. Deze combimagnetron is 31 cm hoog, 51,7 cm breed en 31 cm hoog.

Maak eenvoudig heerlijke gerechten met de Samsung MC28H5015AW in de kleur wit. De combimagnetron is met zijn 35 kookprogramma's een grote hulp in de keuken. Kies met een druk op de knop een programma en de magnetron doet de rest van het werk. Je geeft gerechten een knapperig korstje door de grillfunctie in te schakelen. En met de ovenfunctie warm je maaltijden op traditionele wijze op. Het draaiplateau is uit te schakelen, handig als je maaltijden in borden of schalen met een afwijkende vorm wilt opwarmen. De keramische binnenzijde is daarnaast bijzonder krasbestendig en met een enkele veeg schoon te maken.

Soorten en plaatsingen goedkope combi oven

Combi magnetrons zijn er in alle vormen en maten. Daarom is het assortiment ook zo enorm! Zoek je een goedkope combimagnetron, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Bekijk dan vooral de categorieën hieronder. Daar behandelen we alle soorten combi magnetrons en waar je ze kunt plaatsen. Hoe jouw keuken er ook uitziet, je kunt hier terecht voor meer informatie over de soort combimagnetron die aansluit op jouw wensen – uiteraard rekening houdend met je budget – zodat jij beter zicht hebt op wat je moet kopen.

Inbouw combimagnetron

Als je een vrije nis hebt in je keuken, zoek je een inbouw combimagnetron of een inbouw combi oven. Deze twee apparaten kunnen nagenoeg dezelfde dingen, maar de combi oven geeft je betere en vaak meer ovenfuncties. Je oven gerechten komen hierdoor iets beter uit de verf. Daartegenover heeft de inbouw combimagnetron weer andere voordelen. In hoogte en breedte zijn ze vaak iets kleiner, en de gemiddelde prijs ligt wat lager. De meeste gerechten kan je in een combimagnetron gewoon maken. Dus als de prijs een rol speelt, raden we deze optie absoluut aan.

Als je voor een inbouw combimagnetron gaat, moet je wel goed kijken naar welke kant de deur opent. Vaak zijn de nissen voor ovens en magnetrons hoog gebouwd, wat met sommige deuren ongemakkelijk en zelfs gevaarlijk kan zijn. Wees hier dus alert op!

Vrijstaande combimagnetron

Een vrijstaande combimagnetron is een los apparaat. Je kunt hem hierdoor in principe plaatsen waar je maar wilt. Velen plaatsen hem bovenop de koelkast, op het aanrecht of in een open stellingkast. Uiteraard zijn er meer plekken mogelijk, zoals op kantoor of in een studentenkamer. Je kunt je combimagnetron zelfs nog verplaatsen als je je later bedenkt of er een beter plek ontstaat. Houd er wel rekening mee dat er een stopcontact in de buurt moet zijn. Heb je al een plek voor ogen? Meet die dan goed op om te voorkomen dat je een combi magnetron koopt die qua hoogte of breedte niet past. Het product heeft boven, naast en achter ook vrije ruimte nodig zodat de hete lucht kan ontsnappen. In de gebruiksaanwijzing van jouw specifieke combimagnetron staat hoeveel ruimt hij precies nodig heeft.