Oven-magnetron.nl

Miele oven

Ben je op zoek naar de allerbeste Miele ovens van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Miele voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Miele oven het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste miele oven van 2024

1

Miele H 2465 BP

2

Miele DG 7140

3

Miele H 2465 B

4

Miele H 7140 BM

5

Miele M 7140 TC

Laatste update: 24 juli 2024

Beste miele oven van 2024

1

Miele H 2465 BP

2

Miele DG 7140

3

Miele H 2465 B

4

Miele H 7140 BM

5

Miele M 7140 TC

Laatste update: 24 juli 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies tussen een vrijstaande en inbouw Miele oven.
  • Miele is enigszins duur maar onverwoestbaar, aantrekkelijk en vooral kwalitatief onverslaanbaar.
  • De Miele ovens met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste miele oven is de Miele H 2465 BP

Informatie over Miele ovens

Apple, Mercedes, Google, Tesla en… Miele! Er is geen vakgebied ter wereld dat geen absolute top kent qua innovatie, technologische ontwikkeling en/of uitstraling. En wanneer het gaat om huishoudelijke apparaten dan is Miele dan het neusje van de zalm. De slogan “Miele, er is geen betere” is daarom niet eens zo arrogant als dat het eerst klinkt.

Miele is in 1899 opgericht en heeft zich in de afgelopen 100 jaar bewezen als misschien enigszins duur maar onverwoestbaar, aantrekkelijk maar vooral kwalitatief onverslaanbaar. Dus of je nu op zoek bent naar een wasmachine, vaatwasser of oven: “Miele. Immer besser!”

Beste Miele ovens

Iedereen kent de kwaliteit van de ovens van Miele. Een belangrijk onderdeel van deze kwaliteit is dat Miele zoveel verschillende ovens in hun assortiment heeft dat er voor iedereen wel één te vinden is. Reuzehandig maar daardoor misschien wel enigszins lastig zoeken welke nu écht goed zijn. Op basis van bedieningsgemak, ruimte, duurzaam en functionaliteit zetten we de volgens ons beste ovens hieronder bij elkaar.

Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Topklasse bereidingskwaliteit
Zelfreinigend
Duur
De Miele H 2465 BP is een inbouw solo oven. Hij is zwart en Miele H 2465 BP heeft een netto inhoud van: 76 l. Deze solo oven is 59 cm hoog, 56 cm breed en 59 cm hoog.

Je maakt de Miele H 2465 BP gemakkelijk schoon dankzij pyrolyse. De solo inbouw oven reinigt zichzelf door al het vuil en vet te verbranden. Jij veegt alleen de as op aan het einde van het programma. Dankzij turbo hetelucht is de oven geschikt voor het bakken op meerdere niveaus. Zo bak je een broccoliquiche en aardappels met rozemarijn en zeezout tegelijkertijd. Met de grillfunctie komen ook jouw friet en kroketten krokant de oven uit. De oven heeft 8 automatische programma's die jou helpen met de juiste instellingen. Via de Miele app op je smartphone of tablet zie je hoelang het programma nog duurt.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo stoomoven
Volwaardige stoomfunctie
Duur
Weinig inhoud
Basisklasse gebruiksgemak
De Miele DG 7140 is een inbouw solo stoomoven. Hij is zilver en Miele DG 7140 heeft een netto inhoud van: 40 l. Deze solo stoomoven is 45,5 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,5 cm hoog.

De Miele DG 7140 is een inbouw stoomoven die je met je smartphone of tablet bedient. Je koppelt de stoomoven aan je wifi-netwerk en ziet vanaf je smartphone of tablet hoelang een programma nog duurt. Indien gewenst beëindig je het bereidingsproces met je telefoon. Handig wanneer je bijvoorbeeld nog even naar de supermarkt moet. Zo houd jij de oven op afstand in de gaten. De stoomoven is geschikt voor het gezond en smaakvol bereiden van onder meer vis, vlees, groenten en pasta. Door de 20 automatische programma's voor groenten heb je altijd het juiste programma. Voor het stomen van bijvoorbeeld vlees of vis volg je de aanwijzingen uit de handleiding op. De oven is ook geschikt om eten te ontdooien of te verwarmen.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Solo oven
Grote inhoud
Topklasse bereidingskwaliteit
De Miele H 2465 B is een inbouw solo oven. Hij is zwart en Miele H 2465 B heeft een netto inhoud van: 76 l. Deze solo oven is 59 cm hoog, 56 cm breed en 59 cm hoog.

De Miele H 2465 B is een solo oven die je met je smartphone of tablet bedient. Je koppelt de oven aan je wifi netwerk en ziet vanaf je smartphone of tablet hoelang een programma nog duurt. Met een inhoud van 76 liter maak je gemakkelijk grote ovenschotels of bak je hoge taarten. Zet de grillfunctie aan voor een krokant korstje op je lasagne. Weet je niet zeker welke instellingen je nodig hebt? Gebruik dan één van de 8 automatische programma's. Dankzij de 5 inschuifhoogtes bak je op meerdere niveaus tegelijk. Zo plaats je niet alleen het voorgerecht, maar ook alvast het hoofdgerecht in de oven.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Combi oven
Topklasse bereidingskwaliteit
Duur
Weinig inhoud
De Miele H 7140 BM is een inbouw combi oven. Hij is zilver, zwart en Miele H 7140 BM heeft een netto inhoud van: 43 l. Deze combi oven is 45,6 cm hoog, 59,5 cm breed en 45,6 cm hoog.

De Miele H 7140 BM verwarmt gerechten gelijkmatig zónder draaiplateau. Hierdoor plaats je grote rechthoekige ovenschalen voor een familieschotel lasagne. Met een minimale oventemperatuur van 30 graden Celsius is de combi magnetron geschikt voor het langzaam garen van een groot stuk vlees. Wil je niet bakken maar opwarmen of ontdooien? Dat kan met 7 vermogensstanden. Voor het snel opwarmen van soep kies je voor 1000 watt, terwijl je voor ontdooien 80 watt of de ontdooistand selecteert.
Voordelen Nadelen
Inbouw
Duur
Weinig inhoud
De Miele M 7140 TC is een inbouw solo magnetron. Hij is zilver, zwart en Miele M 7140 TC heeft een netto inhoud van: 46 l. Deze solo magnetron is 59 cm hoog, 56 cm breed en 59 cm hoog.

De Miele M 7140 TC is een inbouw magnetron met draaiplateau en 46 liter inhoud. Je hebt hiermee genoeg plek voor het opwarmen of ontdooien van een groot stuk vlees. De magnetron heeft 7 verschillende vermogensstanden. Met de hoogste stand (900 watt) warm je snel een kom tomatensoep of noodles op. Wil je een schaaltje roomboter zacht maken? Gebruik dan de laagste stand (80 watt). Om het bioscoopgevoel in huis te halen, gebruik je de popcornstand. Hiermee beschik je binnen 3 minuten over een schaal verse popcorn. Zo heb je een warme snack terwijl jij je lievelingsfilm of -serie kijkt. De magnetron heeft een rvs wand, waardoor vuil en vet minder goed hechten. Zo ben je sneller klaar met schoonmaken.