Beste Inventum oven

Tests, reviews, de beste koop en informatie over de beste Inventum ovens van nu.
hero beste oven mobiel

Informatie over Inventum ovens

Koninklijke Fabriek Inventum is de oudste Nederlandse producent van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf is in 1908 opgericht en werd vooral bekend na de uitvinding van de elektrische kachel en het elektrische deken. Sindsdien is Inventum uitgegroeid tot één van de bekendste Nederlandse merken en inmiddels ook één van de oudste nog zelfstandige merken.

Gedurende al die jaren is de wereld volledig veranderd maar de liefde voor het innoveren van apparaten met een stekker is bij Inventum nog hetzelfde als op de eerste dag in 1908. Inmiddels zet het merk zich volledig in voor een duurzame toekomst voor zowel mens en milieu. Goed voor de natuur maar ook voor jouw portemonnee!

Beste Inventum ovens

Als oer-Nederlands bedrijf weet Inventum precies wat de Nederlander in zijn of haar keuken wil hebben. En omdat we allemaal onze eigen smaak hebben is het assortiment van ovens bij Inventum bijzonder breed. Gelukkig zijn wij er de keuze al iets gemakkelijker te maken. Dit zijn de beste ovens van Inventum die je vandaag de dag vinden kan!

zelfreinigende oven