Oven-magnetron.nl

Samsung oven

Ben je op zoek naar de allerbeste Samsung ovens van 2024? Zoek dan niet verder! Wij hebben de topmodellen van Samsung voor jou geselecteerd en op een rijtje gezet. Bekijk snel onze selectie en ontdek welke Samsung oven het beste bij jouw wensen en eisen past!

Beste samsung oven van 2024

1

Samsung MC28H5015AK

2

Samsung MC32K7055CK/EN

3

Samsung MC28H5015AW Wit

4

Samsung MS23K3513AK/EN

5

Samsung MC35R8088CC/EN

Laatste update: 20 april 2024

Beste samsung oven van 2024

1

Samsung MC28H5015AK

2

Samsung MC32K7055CK/EN

3

Samsung MC28H5015AW Wit

4

Samsung MS23K3513AK/EN

5

Samsung MC35R8088CC/EN

Laatste update: 20 april 2024

Picture of Yannick
Yannick

Expert sinds 2017

Handig om te weten

  • Kies tussen een vrijstaande en inbouw Samsung oven.
  • Samsung is één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld.
  • De Samsung ovens met de beste prijs-kwaliteitverhouding staan in onze top 5!
  • De beste samsung oven is de Samsung MC28H5015AK

Informatie over Samsung ovens

Samsung is het grootste conglomeraat van Zuid-Korea en één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. De kans is groot dat je zelf bijvoorbeeld een mobiele telefoon of televisie van Samsung hebt of ooit hebt gehad. De naam Samsung betekent zoveel als “Drie sterren” omdat de oprichter een bedrijf wilde neerzetten dat machtig is en bijna oneindig zal bestaan.

Vooralsnog is die missie op de goede weg! Naast de telecommunicatie en digitale apparatuur is Samsung ook een grote speler als producent van huishoudelijke apparaten en staat evengoed bekend om de uiterlijke schoonheid als om de kracht die daarin verborgen is.

Beste Samsung ovens

Samsung staat bekend als innovator en dat komt bijvoorbeeld naar voren in de dual cook technologie die Samsung in hun ovens aanbiedt. Dezelfde ruimte maar toch twee verschillende temperaturen! Zo bereid je alles tot in perfectie. Om je een overzicht te geven tussen alle bomen in het bos zetten we de beste ovens van Samsung hieronder op een rij.

Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC28H5015AK is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC28H5015AK heeft een netto inhoud van: 28 l. Deze combimagnetron is 31 cm hoog, 51,7 cm breed en 31 cm hoog.

Maak eenvoudig heerlijke gerechten met de Samsung MC28H5015AK. De combimagnetron is met zijn 35 kookprogramma's een grote hulp in de keuken. Kies met een druk op de knop een programma en de magnetron doet de rest van het werk. Je geeft gerechten een knapperig korstje door de grillfunctie in te schakelen. En met de ovenfunctie warm je maaltijden op traditionele wijze op. Het draaiplateau is uit te schakelen. Dat is handig als je maaltijden in borden of schalen met een afwijkende vorm wilt opwarmen. De keramische binnenzijde van de Samsung MC28H5015AK is daarnaast bijzonder krasbestendig en met een enkele veeg schoon te maken.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC32K7055CK/EN is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC32K7055CK/EN heeft een netto inhoud van: 32 l. Deze combimagnetron is 30,9 cm hoog, 52,3 cm breed en 30,9 cm hoog.

De veelzijdige Samsung MC32K7055CK/EN beschikt over de Slim Fry functie waarmee je met één theelepel olie een frietje of krokante snacks bereidt. De HotBlast functie combineert de magnetron- met de heteluchtfunctie en zorgt ervoor dat gerechten een extra warme luchtstroom vanaf boven toegediend krijgen. Dat bespaart jou tijd in de keuken. Naast Slim Fry en HotBlast heeft de combi magnetron 49 automatische programma's; jij geeft aan wat je wilt bereiden, waarna de magnetron automatisch de juiste functie kiest. Voor het bereiden van een gezonde maaltijd kies je de Healthy Cooking stand en zelfs voor het maken van yoghurt of deeg is er een speciale stand. Zo zet je dus elke dag in een mum van tijd een gevarieerde maaltijd op tafel.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MC28H5015AW Wit is een vrijstaand combimagnetron. Hij is wit en Samsung MC28H5015AW Wit heeft een netto inhoud van: 28 l. Deze combimagnetron is 31 cm hoog, 51,7 cm breed en 31 cm hoog.

Maak eenvoudig heerlijke gerechten met de Samsung MC28H5015AW in de kleur wit. De combimagnetron is met zijn 35 kookprogramma's een grote hulp in de keuken. Kies met een druk op de knop een programma en de magnetron doet de rest van het werk. Je geeft gerechten een knapperig korstje door de grillfunctie in te schakelen. En met de ovenfunctie warm je maaltijden op traditionele wijze op. Het draaiplateau is uit te schakelen, handig als je maaltijden in borden of schalen met een afwijkende vorm wilt opwarmen. De keramische binnenzijde is daarnaast bijzonder krasbestendig en met een enkele veeg schoon te maken.
Voordelen Nadelen
Goedkoop
Vrijstaand
Weinig inhoud
De Samsung MS23K3513AK/EN is een vrijstaand solo magnetron. Hij is zwart en Samsung MS23K3513AK/EN heeft een netto inhoud van: 23 l. Deze solo magnetron is 27,5 cm hoog, 48,9 cm breed en 27,5 cm hoog.

De Samsung MS23K3513AK/EN heeft 25 automatische programma's voor het opwarmen van gerechten. Dit betekent dat er voor 25 gerechten een specifieke combinatie van instellingen is, zodat de gerechten op de juiste manier opwarmen. Een kant-en-klaar lasagne warm je met een maximaal wattage van 800 watt op. Wil je toch nog even een tv-programma afkijken? Selecteer de Keep Warm functie en jouw lasagne blijft nog even warm. Na de bereiding maak je de binnenruimte in een mum van tijd schoon. Vet en vuil hechten niet aan de keramische wanden en met de deodorization functie verdwijnen geurtjes. Handig, als je direct na het opwarmen van de lasagne een stukje warme appeltaart wil.
Voordelen Nadelen
Vrijstaand
Topklasse bereidingskwaliteit
Weinig inhoud
De Samsung MC35R8088CC/EN is een vrijstaand combimagnetron. Hij is zwart en Samsung MC35R8088CC/EN heeft een netto inhoud van: 35 l. Deze combimagnetron is 40,8 cm hoog, 52,8 cm breed en 40,8 cm hoog.

Je haalt krokante friet en knapperige rozemarijnkip uit de vrijstaande Samsung MC35R8088CC/EN combi magnetron, dankzij de crispfunctie. En met de Slim Fry doe je dit ook nog eens op een gezonde manier. Je maaltijd droogt aan de binnenkant niet uit met de PowerGrill Duo. Heb je trek in lasagne? Schakel dan het draaibare plateau uit, zodat je schaal niet tegen de randen aanbotst. Handig: je eten is snel warm dankzij de HotBlast. Een grote ventilator blaast hierdoor veel warmte richting jouw eten. Na afloop maak je deze combimagnetron eenvoudig schoon. De keramische binnenkant zorgt er namelijk voor dat vetvlekken en gesmolten kaas niet aan de binnenkant blijven hechten.